Development

Wij ontwikkelen administratieve toepassingen, CRM-applicaties, stockbeheersystemen, order process systemen, catalogi, reservatiesystemen, rapportagetools, planningtools, …

We zorgen ervoor dat die processen en applicaties, zowel intern als via het web en mobiel, zoveel mogelijk geïntegreerd worden.

Ontdek Development

Consultancy

Consultancy start bij elkaar begrijpen, begrijpen wat uw noden zijn, welke processen in uw organisatie van belang zijn, wat de verwachtingen van de gebruikers zijn, hoe gebruikers met onze toepassingen werken.

Wij analyseren uw projecten, adviseren u, stellen u in staat om keuzes te maken met kennis van zaken en wij kunnen u ook coachen.

Ontdek Consultancy

Ontdek onze diensten

Hosting

De performantie, de veiligheid en de stabiliteit van uw FileMaker hosting is onze prioriteit.
Managed hosting is op vandaag de norm.
Hier bieden wij u twee instapformules aan en één op maat oplossing.
Mocht dit nog niet voldoende zijn dan laat Co-Managed hosting u toe om met uw eigen server te werken, bij u op kantoor maar dan wel geconfigureerd en beheerd door onze diensten.
 

 

Training

Het klinkt wellicht vreemd, maar we willen dat u ons begrijpt. En hoe de technologie achter uw toepassingen werkt. Zo krijgen toepassingen gaandeweg vorm en voldoen ze echt aan uw noden. Wij gaan met die opleiding zo ver als u dat wilt of verkiest. 

Add-ons

Soms kunt u tijd en geld besparen door tools en software bovenop uw bestaande toepassingen te installeren. Wij kunnen u daarbij helpen.
We beschikken over een team dat die uitbreidingspakketten en plug-ins ontwikkelt en afzonderlijk verkoopt binnen de FileMaker-community. Maak gebruik van hun expertise. 

FBA Platinum Partner

FBA Platinum Partner

FBA Platinum & FBA Trainer in België, Frankrijk Nederland, Portugal en Spanje

DEVCON 2019 — Tijdens de slotsessie van de Claris DevCon werden wij door FileMaker Inc. beloond voor de kwaliteit van onze diensten en de prestaties van ons team. Wij mochten de FBA Excellence Award Europe Growth Partner of the Year 2019 in ontvangst nemen.

Lees meer

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics