Zij hebben vertrouwen in ons

Al bijna twintig jaar verleent Lesterius zijn expertise voor de analyse en ontwikkeling van oplossingen op maat – in een waaier van sectoren. Welk vak onze klanten ook uitoefenen (toerisme, onderwijs, industrie, …), ze praten graag over hun ervaring …

De productie van automatische deuren beheren met één systeem - Tormax

  De productie van automatische deuren beheren met één systeem - Tormax

Door het ontwikkelingsproces waaraan wij actief hebben meegewerkt, kunnen wij nu tijd besparen en efficiënter werken.

De experts van Lesterius zijn voor ons collega’s geworden. Stel dat het project morgen voorbij is en er geen updates meer moeten gebeuren, dan gaan we onze collega’s wel missen.

Tormax is een leidende Europese fabrikant van systemen voor automatische deuren. De deuren van Tormax zijn te vinden in honderdduizenden gebouwen over de hele wereld (kantoren, hotels, restaurants, magazijnen, luchthavens, stations, boten enz.) en combineren innovatie, kwaliteit en knowhow. Dankzij de expertise van Lesterius wordt de aandrijving van deuren en deurpanelen via één softwaresysteem beheerd.

www.tormax.be

De vlotte organisatie van een internationaal filmfestival - Film Fest Gent

  De vlotte organisatie van een internationaal filmfestival - Film Fest Gent
In het verleden werkten we allemaal op onze eigen documenten: Excel, Access, databases, dat gaf heel wat problemen.
Wij hebben veel opgestoken van de input en de knowhow van Lesterius bij het opzetten van een centrale database, met een CRM-database en een module voor de sponsordienst.

 

Film Fest Gent is het eerste generalistische filmfestival in België. Elk jaar programmeren wij een groot aantal films en concerten waar zo’n 130.000 bezoekers op afkomen. Dankzij de expertise van Lesterius heeft Film Fest Gent zijn internationale filmfestival op de best mogelijke manier kunnen organiseren.

www.filmfestival.be

Eenvoudige interface voor drukkerij - Nevelland

  Eenvoudige interface voor drukkerij - Nevelland

Een flexibele en nauwe samenwerking: Lesterius heeft goed naar onze wensen geluisterd (...) en heeft ons ook gestimuleerd om actief mee te programmeren.

De medewerkers van Lesterius zijn bijzonder sympathiek en ze weten waarover ze praten. Ze zijn gedreven en willen het goed doen.

De groep Nevelland is ontstaan uit twee beschutte werkplaatsen en een moderne drukkerij, en er wordt veel belang gehecht aan sociale en milieuaspecten. Dankzij de expertise van Lesterius heeft Nevelland nu een gebruiksvriendelijke visuele interface voor de drukkerij.

www.nevelland.be

Ontdek

Een systeem voor reservering en facturatie van toeristische excursies - Paris Trip

  Een systeem voor reservering en facturatie van toeristische excursies - Paris Trip
Lesterius is voor ons een even waardevolle partner geworden als de Moulin Rouge of het Lido.
We hadden behoefte aan meer informatisering op het gebied van reserveringen, facturatie enz. Zij hebben onze verwachtingen nauwkeurig omgezet in een systeem waarmee de btw op correcte wijze wordt uitgesplitst.

Paris Trip biedt, in samenwerking met touroperators, excursies in minibussen aan naar de grote toeristische trekpleisters in Parijs. Dankzij de expertise van Lesterius mist Paris Trip geen enkele reservering en worden de facturen correct en met het juiste btw-tarief opgemaakt.

paris-trip.com

De ontwikkeling van een betrouwbaar softwaresysteem voor de veiligheid van de medewerkers - Bluestream

  De ontwikkeling van een betrouwbaar softwaresysteem voor de veiligheid van de medewerkers - Bluestream

Vroeger stond het bedrijf op zijn kop bij een mobilisatie, terwijl het nu veel eenvoudiger is geworden om nieuwe lijsten uit te draaien, waardoor onze medewerkers minder lang aanwezig hoeven te zijn.

De druk en de risico’s zijn een stuk minder geworden. Daardoor verloopt alles veel vlotter.

Bluestream heeft altijd gewerkt met een papieren omgeving, wat veel tijd en inspanning van de medewerkers kostte.

Bluestream verzorgt allerlei offshore operaties, en bestaat uit drie bedrijfsonderdelen. Het bedrijf biedt een waaier aan diensten voor installaties op of onder water. Dankzij de expertise van Lesterius heeft Bluestream de veiligheid van de operaties en de medewerkers aanzienlijk kunnen verbeteren.

www.bluestreamoffshore.com

Een laagdrempelig veilinghuis met een vernieuwende aanpak - FauveParis

  Een laagdrempelig veilinghuis met een vernieuwende aanpak - FauveParis

 

Alles wat wij in de database wijzigen, verschijnt onmiddellijk op de website. Dat bespaart zeer veel tijd en energie, zowel voor onszelf als voor onze klanten.

 

FauveParis wil het veilinggebeuren ook voor niet-ingewijden toegankelijk maken. De Parijse start-up beslaat 750 m² en omvat een veilingzaal, een toonzaal en een wijnbar. Dankzij de expertise van Lesterius kan FauveParis de catalogus en de verkopen nu online beheren.

www.fauveparis.com

Een iPad-applicatie om de bewegingsvaardigheid van kinderen te meten - Hogeschool van Amsterdam

  Een iPad-applicatie om de bewegingsvaardigheid van kinderen te meten - Hogeschool van Amsterdam

De gebruikersinterface en de gebruikerservaring zijn sleutelonderdelen geweest voor het succes van het product.

De uitdaging bestond erin het zichtbare deel zo simpel mogelijk te maken, dus het moest soepel werken, overzichtelijk en makkelijk te bedienen zijn, terwijl de database onder de motorkap behoorlijk ingewikkeld is.

De Hogeschool van Amsterdam is de grootste hogeschool van Nederland. Dankzij de expertise van Lesterius is het nu mogelijk om op de faculteit “Bewegen, sport en voeding”, met een eenvoudige iPad de bewegingsvaardigheid van kinderen van zes tot twaalf jaar te meten.

www.hva.nl

Een aangepast hulpmiddel voor een professionele wasserij - BTM

  Een aangepast hulpmiddel voor een professionele wasserij - BTM

Vanwege de stabiliteit en duurzaamheid kreeg ik het advies om over te stappen op FileMaker. Ik nam contact op met Lesterius en wat de doorslag heeft gegeven, was het gevoel dat ik bij hen zou kunnen rekenen op reactiviteit en follow-up.

Een van de belangrijkste voordelen van de nieuwe software is dat ik nu gemoedsrust heb.

BTM is een industriële wasserij voor hotels, restaurants, cateringbedrijven, industriële bedrijven en zorginstellingen. Het bedrijf reinigt en onderhoudt alle soorten textiel om het dagelijkse stockbeheer voor zijn klanten te verbeteren. Dankzij de expertise van Lesterius beschikt BTM nu over een betrouwbaar softwaresysteem dat aan de verwachtingen beantwoordt.

www.blanchisserie-btm.fr

Digitalisering ten bate van filantropie - Admical

  Digitalisering ten bate van filantropie - Admical

We hebben aan Lesterius gevraagd om een manier te zoeken om ons papieren vademecum van mecenassen om te vormen tot een website.

Het feit dat de ontwikkelaar bij ons ter plaatse kwam werken, was zeer aangenaam voor het persoonlijke contact.

Admical wil ondernemingen en ondernemers mogelijkheden bieden en stimuleren om zich in te zetten voor goede doelen en liefdadigheid. De vereniging gaat na wat de trends zijn op het gebied van bedrijfsfilantropie en brengt haar leden in contact met geschikte partners. Dankzij de expertise van Lesterius kon Admical haar papieren documenten omvormen tot een website.

www.admical.org

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics