FileMaker Business Alliance Platinum

Platinum Partner

Lesterius is een ‘FileMaker Business Alliance Platinum member’ in België, Nederland en Frankrijk. Hierdoor hebben we een nauwe band met FileMaker Inc. Daardoor beschikken we over een bevoorrechte positie inzake ondersteuning en hebben we toegang tot alle beschikbare resources van FileMaker.

FM Summit - FM Conférence

Wij zijn ook de drijvende kracht achter diverse fora in Europa, achter de FM Summit in de Benelux en de FM Conférence in Frankrijk. Verschillende van onze ontwikkelaars werden ook door FileMaker Inc. geprezen voor hun realisaties.

Platinum Member

FileMaker 16 Certified Developers

Al onze ontwikkelaars zijn ‘FileMaker 16 Certified Developer’. Met onze 20 ontwikkelaars zijn we de grootste speler in Europa en behoren we tot de top 5 op wereldniveau.

Sinds de release van FileMaker 7 in 2004 leggen onze ontwikkelaars bij iedere nieuwe release een examen af dat hen bevestigt in hun kennis van de laatste ontwikkelingen van FileMaker.

We zeggen niet alleen dat we ervaring en kennis hebben, we bewijzen het jaar na jaar en worden er ook voor geprezen.

Sinds mei 2017 is ook FileMaker beschikbaar, de certificatie op dit platform is nu volop bezig. Momenteel hebben we reeds 'FileMaker 16 Certified Developers' en de teller loopt.

FileMaker 16 Certified Developers

FBA Excellence Award

DEVCON 2017 — FileMaker beloont de kwaliteit van onze services en teamprestaties met een FBA Excellence Award, FBA Growth Partner of the Year Europe 2017 voor het beste groeicijfer.

Aanpak

Aanpak

Hoe pakken we uw project aan? Wat is er nu zo specifiek aan een samenwerking met Lesterius? Wat bedoelen we juist met “we komen bij u ontwikkelen”?

Team

Team

Wat typeert ons, welke zijn onze drijfveren, hoe erkent u iemand die bij Lesterius werkt. We zijn individuen vol passie die in eerste instantie een hecht team vormen.

 

Company

Company

Wie is Lesterius? Hoezo een lokale organisatie in een Europese structuur?

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics