Development

Eén platform

Uw interne applicaties, uw webtoepassingen, uw mobiele applicaties: wij zorgen voor één platform waarop al uw toepassingen gecentraliseerd worden. We zorgen er ook voor dat deze toepassingen via alle mogelijke kanalen toegankelijk zijn, door middel van verschillende interfaces. 

 

Sneller, accurater en goedkoper

In de projecten die we opzetten, staan de databases en bijhorende toepassingen centraal.

Al uw data worden gecentraliseerd en de communicatiestromen worden zo direct en zo kort mogelijk gehouden. Aan uw databases koppelen we de interfaces die u wenst via FileMaker, webtechnologie of mobiele technologie. Zo verhogen we de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid en creëren we een efficiënter proces.

Door alles te centraliseren, verhogen we eveneens de betrouwbaarheid van uw data en kunt u dus accuratere beslissingen nemen.

Het is een aanpak die zorgt voor efficiënte informatieverwerking en dus snellere ontwikkeling. Dat heeft budgettair zo zijn voordelen.

 

3 Specialisaties

Bij het ontwikkelen in FileMaker kennen we drie specialisaties:

Vraag een bezoek aan

Laat uw gegevens achter en we contacteren u

Aanpak

Aanpak

Hoe pakken we uw project aan? Wat is er nu zo specifiek aan een samenwerking met Lesterius? Wat bedoelen we juist met “we komen bij u ontwikkelen”?

Consultancy

Consultancy

Ziet u door het bos de bomen niet meer, wenst u eerst professioneel advies alvorens te beginnen met de ontwikkeling van een project op maat?

Hosting

Hosting

Hosting services, een noodzakelijk kwaad waar je pas bij stilstaat als het mis gaat. Wacht niet tot het zover is en bekijk onze aanpak.

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics