Mobiele integratie

Smartphones en tablets zijn ondertussen een volwaardig kanaal geworden om uw administratie te beheren.

FileMaker geeft u op dat vlak twee mogelijkheden.

Webintegratie  

Waarbij we via een browser toegang verschaffen tot de applicaties en ook een interface voorzien voor smartphone en/of tablet.

FileMaker Go client voor iPhone en iPad

Dit is een krachtige, mobiele ‘FileMaker-client’ die meer integratiemogelijkheden biedt dan een zuivere webbenadering, aangezien we binnen dezelfde omgeving kunnen ontwikkelen. Het is ook een afzonderlijke applicatie op uw iPad of iPhone wat de toegankelijkheid ook vergemakkelijkt.

Heel wat organisaties zetten juist hun eerste stappen met FileMaker op het mobiele, omdat ze daar een acute behoefte ervaren. Later evolueren ze dan naar een totale geïntegreerde oplossing voor hun volledige organisatie.

Het FileMaker-platform biedt die flexibiliteit. De keuzes die u vandaag maakt, beperken u niet in uw toekomstige ontwikkelingen, voor zover u binnen het FileMaker-platform blijft.

Mobiele applicaties

Uw verkoopteam is meer en meer ingesteld op mobiel werken. Voorraadstaten worden opgevraagd, verslagen worden ingediend en klantenorders verwerkt.

Mobiele applicaties zijn meer dan ooit de toekomst, om doeltreffender te communiceren en te werken, zowel binnen verkoops- als serviceteams.
Maar ook binnen productieomgevingen zien we dit meer en meer verschijnen om teams aan te sturen en te coördineren. 

Vraag een bezoek aan

Laat uw gegevens achter en we contacteren u

Aanpak

Aanpak

Hoe pakken we uw project aan? Wat is er nu zo specifiek aan een samenwerking met Lesterius? Wat bedoelen we juist met “we komen bij u ontwikkelen”?

Consultancy

Consultancy

Ziet u door het bos de bomen niet meer, wenst u eerst professioneel advies alvorens te beginnen met de ontwikkeling van een project op maat?

FBA Platinum

FBA Platinum

Gecertificeerde ontwikkelaars, het uitwisselen van kennis, een netwerk van medewerkers met jarenlange ervaring, hoe zit dit juist?

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics