Hosting

Binnen Lesterius hebben we een divisie die gespecialiseerd is in hostingdiensten voor FileMaker-toepassingen, namelijk FM Connection.

Onze focus ligt op de stabiliteit, de veiligheid en de performantie van uw toepassingen.

We onderscheiden ons door het serviceniveau dat we op maat van onze klanten bieden en door het expertiseniveau van onze medewerkers. Als geen ander beseffen we dat de hostingnoden voor elk bedrijf anders zijn. Daarom hebben we verschillende oplossingen uitgewerkt op maat van uw behoeften. 

Essential & Premium

Essential & Premium

Deze twee instapformules richten zich enerzijds naar de lichte gebruikers welke hun toepassing dagelijks gebruiken en nood hebben aan een stabiele en betrouwbare oplossing, anderzijds naar de doorsnee-gebruikers wiens FileMaker oplossing de backbone is van hun organisatie.  

Bekijk Essential & Premium
Dedicated Custom

Dedicated Custom

Wij configureren de servers van onze klanten op maat en hosten ze in ons data center. Vervolgens staan wij in voor het beheer in lijn met de gemaakte afspraken.

Bekijk Dedicated Custom
Supported hosting

Supported hosting

Hier zijn we een servicepartner op een infrastructuur van de klant die meestal intern bij hem staat en waar wij de setup, monitoring, updates en interventies voor onze rekening nemen.

Bekijk Supported hosting
Add-ons

Add-ons

Dat we specialisten zijn is al duidelijk. Bekijk welke add-ons u in uw projecten kan gebruiken en welke ondersteuning we bieden.

Training

Training

Een goede opleiding maakt het verschil bij maatontwikkeling. Wij moeten uw business begrijpen en u FileMaker leren kennen. Bekijk ons aanbod en onze aanpak.

Development

Development

Wat verstaan we juist onder ontwikkelen op maat, welk type applicaties ontwikkelen we, kunnen dit ook web of mobiele applicaties zijn?

Ontwerp-en communicatiebureau in Gent - Lavagraphics